האמת שלנו: אנחנו חושבים על תזונה בדרך חדשה
אנחנו רואים את עולם התזונה אחרת. עבורנו, זהו עולם שחורג הרבה מעבר לוויטמינים, חלבונים וקלוריות. אנחנו מבינים שהמושג "חיידקים" הוא לא אויב שיש להשמיד, אלא שותף חיוני למסע. אנחנו יודעים שבתוך הגוף שלנו מתקיימת קהילה שלמה של יצורים זעירים שאחראית על האיזון הפנימי שלנו. זוהי ההבנה שלנו את המושג פרוביוטיקה טבעית – אותם חיידקים ידידותיים שהם חלק בלתי נפרד מאיתנו. הם עוזרים לנו בכל, החל מעיכול המזון ועד לתמיכה במערכת החיסון. אנחנו חיים איתם בשותפות, לא במלחמה.

ההרגשה מבפנים: כשהבטן רגועה, כל הגוף מרגיש טוב יותר
כאשר אנחנו תומכים בקהילה הפנימית הזו, אנחנו מרגישים שינוי עמוק. אנחנו חווים תחושת נוחות גדולה יותר בבטן, פחות נפיחות ותחושת קלילות כללית. ההשפעה, כפי שאנחנו מרגישים, חורגת הרבה מעבר למערכת העיכול. אנחנו מרגישים יותר אנרגטיים וחיוניים, ומכירים בקשר ההדוק שבין מה שאנחנו אוכלים למצב הרוח שלנו. הידע המדעי על הקשר בין בריאות המעיים לבריאות הנפש הוא עבורנו מציאות יומיומית.
איפה אנחנו מוצאים פרוביוטיקה טבעית? המדריך שלנו למקורות מהטבע
את כל הטוב הזה אנחנו מוצאים לא בקפסולות, אלא במזונות שעוברים תהליכי תסיסה טבעיים, כאלה שהם חלק מהתזונה האנושית מאז ומתמיד. המקרר שלנו מלא ביוגורט איכותי, בכרוב כבוש ובקימצ'י. אנחנו מאמצים בשמחה גם את עולם המשקאות המותססים כמו קפיר וקמבוצ'ה. אנחנו בוחרים בקמבוצ'ה חיה כמקור לפרוביוטיקה טבעית מכיוון שהיא אינה מפוסטרת, ולכן החיידקים שבה נשארים פעילים וחיים. זוהי עבורנו תגלית מרעננת, פשוטו כמשמעו.
איך אנחנו משלבים את כל הטוב הזה בשגרה?
העיקרון המנחה אותנו הוא הדרגתיות. אנחנו מוסיפים כף כרוב כבוש לסלט בצהריים, אוכלים יוגורט בבוקר, ונהנים מכוס קמבוצ'ה אחר הצהריים. אנחנו יודעים שחשוב להתחיל בצריכה מתונה של מזונות מותססים, כדי לאפשר למערכת העיכול להסתגל בנחת. אנחנו תמיד מחפשים מוצרים ללא תוספת סוכר, ומבינים שהאיכות חשובה יותר מהכמות. הטיפ הטוב ביותר שלנו הוא לשלב מזונות פרוביוטיים עם מזונות פרה-ביוטיים (כמו בננה או שיבולת שועל), שמהווים "מזון על" לחיידקים הטובים שלנו.
קמבוצ'ה חיה: השותפה שלנו למסע הפרוביוטי
אנחנו מאמינים שהדברים הפשוטים הם לפעמים החזקים ביותר. פרוביוטיקה טבעית היא צעד פשוט ויומיומי שאנחנו עושים כדי לשמור על מערכת עיכול בריאה ועל תחושת חיוניות כללית. כשאנחנו בוחרים בקמבוצ'ה חיה, אנחנו יודעים שאנחנו מקבלים משקה המיוצר בתהליך תסיסה מוקפד, ללא פיסטור, שנועד לשמר את קהילת החיידקים הפרוביוטיים הפעילים. אנחנו רואים במשקה הזה לא תרופה, אלא חלק מאורח חיים בריא המעניק לגוף שלנו תמיכה פרוביוטית ממקור טבעי וזמין.